This event has already happened! Click here to see upcoming events from BUNA NightClub - Birmingham
Show de zile mari ca-n Balcani! Pregătește-te de dans!

Show de zile mari ca-n Balcani! Pregătește-te de dans!

Event Time Fri 15th Mar at 6:00pm-Sat 16th Mar at 12:00am
Event Location BUNA Birmingham, Birmingham
Event Price Free - £10 + fees
Last Entry Time
Last entry time: 2am
Age Restrictions
Age restrictions: 18+

Tickets

FREE ENTRY TICKET More Sold Out
Free
General Admission More Off Sale
£10.00 +
£0.00 booking fee
Nothing selected yet

Show de zile mari ca-n Balcani! Pregătește-te de dans!
Într-o seară incendiară și plină de energie, un Club românesc din Birmingham va găzdui un eveniment extraordinar, care promite să aducă atmosfera vibrantă și exotică a Balcanilor în mijlocul comunității românești din UK.

Sub sloganul "Pregătește-te de dans!", această seară promite să fie una de neuitat pentru toți cei dornici să se delecteze cu muzică orientală autentică și dansuri pasionale.


O noapte plină de ritmuri orientale

Clubul, cunoscut pentru serile sale pline de viață și diversitate culturală, va fi transformat într-un adevărat centru al divertismentului balcanic. Atmosfera va fi încinsă de ritmuri captivante și melodii tradiționale, aducând un strop de farmec exotic pentru toți iubitorii de petreceri.

Cu participanți din toate colțurile țării și din diferite comunități etnice, evenimentul va fi o oportunitate perfectă pentru românii din UK să se reunească și să sărbătorească cultura lor împreună. Vor fi apreciați dansatorii talentați cu mișcări pline de pasiune și grație, care vor susține evenimentul prin vibe-ul lor.
Cum se distrează Românii în Anglia?

Pe tot parcursul serii, se vor putea servi băuturi autentice răcoritoare, pentru a completa experiența culturală și pentru a asigura că toți cei prezenți se simt ca acasă. Cu fiecare pas de dans și fiecare notă muzicală, participanții vor fi transportați într-o călătorie senzorială prin peisajele și tradițiile captivante ale Balcanilor.

Pentru toți cei care își doresc o pauză de la rutina zilnică și o seară de distracție autentică, acest eveniment este o oportunitate pe care nu ar trebui să o rateze. Într-un cadru prietenos și plin de entuziasm, participanții vor fi invitați să se bucure de o experiență memorabilă, ce le va trezi simțurile și le va încânta sufletul.
Cui se adresează Evenimentul românesc din Birmingham?

Cine iubește muzica orientală și atmosfera vibrantă a Balcanilor, acest spectacol promite să fie unul de neuitat. Deci, puneți-vă pantofii de dans și pregătiți-vă să vă alăturați unei seri magice, în care muzica și dansul vor domina pe deplin!

Nu ratați ocazia de a vă bucura de un "Show de zile mari ca-n Balcani" chiar în mijlocul Birmingham-ului

https://www.tiktok.com/@bunacl...


  • » 𝗡𝗢 𝗜𝗗 - 𝗡𝗢 𝗘𝗡𝗧𝗥𝗬, vă rugam să țineți cont că nu putem permite accesul nimănui dacă nu are un ID valid și 18+

Adresa: BUNA CLUB , 11 Exeter Street, B1 1NH, Birmingham City Centre

Nu doar promitem, dar si garantam, o seara de exceptie!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PARTEA PLICTISITOARE DAR NECESARA 

Regulile de functionare ale Clubului Romanesc BUNA sunt urmatoarele:

• Intrarea in club este permisa doar persoanelor cu varsta de peste 18 ani !

• Este obligatoriu sa prezentati ID la intrarea in club!

• Nu se accepta persoanele in stare de ebrietate avansata sau agresive!

• Nu se accepta persoanele imbracate necorespunzator ( trening, haine murdare, igiena personala necorespunzatoare, etc).

• Este interzis consumul de substante ilegale in incinta sau in jurul clubului!

• Este interzisa hartuirea doamnelor sau domnisoarelor! Daca o femeie este imbracata mai sumar, danseaza mai sexy sau a baut ceva nu inseamna ca isi doreste sa fie abordata insistent!

• Este interzisa orice altercatie in interiorul sau jurul clubului! Cei care incearca sa provoace scandal vor fi imobilizati si predati autoritatilor!

De asemenea nu vor mai fi primiti pe viitor in incinta BUNA Club !

• Nu aveti voie cu guma de mestecat in incinta clubului, deoarece daca se lipeste de podea, canapele, mese, etc , este foarte greu de curatat!

• Este interzisa intrarea cu bautura cumparata din afara clubului si tot odata este interzisa iesirea din Club cu pahare, sticle, etc, conform legilor din UK!

• La plecare va rugam sa parasiti zona in liniste, nu cu motoare ambalate, muzica la maxim, tipete, etc.

• Mesele se retin doar pana la ora 23:30. Daca nu ajungeti pana atunci , mesele se vor da celor care cer mese la intrarea in club.

Cei care rezerva din timp au prioritate binenteles ca sa isi aleaga masa la care vor sa stea!

• Programul de functionare este intre orele 22:00 -04:00.

Deocamdata clubul este deschis doar Vineri pentru romani ! !

Cei care nu respecta regulile de mai sus, vor fi rugati ca sa paraseasca clubul sau li se va interzice intrarea in club !

Va multumim si va asteptam cu drag!

Venue

BUNA Birmingham
11 Exeter St, Birmingham B1 1NH, UK